ВСИЧКО КОЕТО Е



Създателят, обаче, присъства СЪЩО ТАКА И в отделните парченца, за разлика от желатина или бульона. Това е много трудно да се схване само с интелекта, но ако можете – дори за момент – да накарате своя интелект да отстъпи назад така, че да можете да използвате направо интуицията си, за да преживеете реалността, която стои ЗАД очевидната реалност, в която се движите и сте фокусирани, можете да успеете да уловите едно интуитивно чувство свързано с това, че онова, което НАИСТИНА става, не може да се възприеме с вашите физически сетива.
Защо е важно да споменем това точно сега? Защото много скоро нещата ще станат много напрегнати в много аспекти на вашата планетарна цивилизация и освен ако не успеете някак да останете в състояние на единство с всичко, което се разгръща, преживяването на разделеност от Източника значително ще се усили и в резултат вие ще започнете да се чувствате много застрашени и съпътствани от риск. Това на свой ред ще ви накара да взаимодействате със страха, а когато сте обзети от страх, вие не можете да бъдете в състояние на приемане или любов. Вашите енергии ще замръзнат, вместо да останат течни, и вие няма да бъдете в състояние да реагирате адекватно на огромното количество промени, които ще стават. Ще “залепнете” и вместо да се придвижвате елегантно през тези промени, ще бъдете потопени в калта и буквално удавени.
Всеки от вас носи в себе си кодовете, които изграждат вашата личност такава, каквато тя е била проектирана от вашата Свръхдуша.
1.Вие имате “дизайнерски гени” (извинете ни за играта на думи) и сте проектирани така, че да направите подходящите избори, за да може да преминете през времената, които лежат пред вас. При все това, поради причини, които ще разберете по-добре след като вече СТЕ постигнали отново пълна осъзнатост, за вас е необходимо отново да се научите да бъдете в единство с всичко около вас и за вас е необходимо да имате много практика в това де се отделите и разедините от драмата. Всички вие сте правили това пътешествие преди, много отдавна, когато за пръв път сте се инкарнирали в тяло от плът. Преди това, вие сте били разширено съзнание, без тяло и много по-слабо ограничени.
Вече сте се “изкачили по скалата” през различните плътности на опита и от по-висшите плътности сте реагирали на един призив да участвате в настоящата драма. След това отново сте се спуснали надолу, приели сте частична амнезия, която е придружавала вашето “падане” надолу през отделните нива, за да пристигнете в тяло на 3-измерната Земя и сега намирате своя път обратно до мястото, на което сте се намирали преди. Към края на целия този процес онези от вас, които са нашето духовно семейство, ще се окажат обратно в преживяването на неимоверно разширено съзнание. Някои от вас всъщност поддържат цели творения. Но преди да стане това, имате да свършите определена работа и тя е да постигнете отново това състояние на единство с всички неща и от тази платформа на по-висше съзнание, да осъществявате своите задачи, свързани с евакуацията и колонизирането на Тера.
Вашето съзнание вече се е придвижвало известно време в тази посока. Мнозина от вас са станали даже по-чувствителни, отколкото са били през целия си живот поради пречистването на вашата клетъчна памет и това може да представлява голямо предизвикателство, когато се опитате да действате и оцелеете в рамките на такова плътно поле от съзнание като това, което съществува на Земята от трета плътност по това време. Вие, обаче, сте били създадени с всички вътрешни ресурси не само да оцелеете в тази плътност, но и максимално да избуите в него. Може да се наложи да преразгледате своите дефиниции за това какво означава “да избуиш и да разцъфтиш”, тъй като толкова много картини на “добър живот” изглежда включват множество материални притежания и огромна собственост, в която да ги държиш.
От НАША гледна точка, животът е “добър” в зависимост от това как се ЧУВСТВАШ в него! Чували ли сте за онзи, който имал всичко възможно, а се самоубил, или влязъл в болница поради депресия? ВЕЩИТЕ не могат да ви направят щастливи. Вашето вътрешно удовлетворение е онова, което ви прави щастливи. Можете да се радвате на своята способност да ИЗПИТВАТЕ емоции, да ВКУСВАТЕ, да ПОМИРИСВАТЕ свежия въздух или аромата на цвете и да РАЗБИРАТЕ нежността между родителя и детето му. Можете да изпитате удовлетворение от това, че сте живи. Ако сте направили това, което ви казваме и сте опростили живота си, сигурно с удивление ще откриете колко простички всъщност са нуждите ви. Може да останете изненадани и от това колко много неща сте насърчавани да купувате, които всъщност не са необходими, за да живеете “добре”.
Когато отново сте в пълна осъзнатост и можете пряко да проявите всичко, което желаете, няма да имате гардероби пълни с дрехи, шкафове пълни с чинии, или филми, или оборудване и инструменти. Ще бъдете напълно свободни от всички тези неща и от нуждата от къща, в която да ги държите и да ги подреждате. Можете ли да си представите този вид свобода от ПРЕДМЕТИТЕ? Опитайте. Опитайте се да живеете по този начин сега. Опитайте се да намерите удоволствие в онова, което е пред вас, независимо дали това е звук, гледка, чувство или аромат.. Ароматизирайте своя живот. Живейте изцяло в СЕГА. Започнете да се движите в тази посока на притежаване на всичко, което искате или желаете точно където сте и където се оказвате във всеки момент от своя живот.
Ще имаме да ви казваме още много по тези въпроси, докато нещата се разгръщат, но чувстваме, че е дошъл момента поне да въведем тези концепции и да усилим онези, които вече сме ви дали. Ще ви говорим отново. Междувременно, изпращаме ви своята любов и ви обгръщаме с нашия мир. Всеки ден ни приближава към момента, в който отново ще сме заедно.

Amen, Adonoy Sabayoth. Ние сме Райското войнство.

Популярни публикации от този блог

КОСМОЕНЕРГЕТИКА ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЕНЕРГИЙНО-ИНФОРМАЦИОННИ ВИРУСИ

ДВЕТЕ ТОЧКИ