КОСМОЕНЕРГЕТИКА ЗА НАЧИНАЕЩИ




http://ila7rays.wix.com/cosmocenter#!rates/c7af

И така, отначало са мислели за Космоенергетиката , че е високочестотна, идваща от Създателя, но групата хора, получаващи тази идея ат Високочестотните Сфери, не  е успяла да разшири достатъчно своето съзнание и да вмести този обем от знания и енергии, които Висшите са планирали първоначално  да предадат. Те са получили настройката, но по качество на няколко степени  по-ниско ниво и така са изпълнили почти наполовина своята Мисия по разпространението на Божествените енергии. Това е причината, поради която в новородената Космоенергетика отсъствал този «водопад» на Чисто Съзнание на Твореца, който бил предназначен за хората, живеещи във времето на великите промени. Посвещенията вървели и вървят и до този момент чрез Съвета на Светлите Сили. Целите за предаване и разпространение на Земята на Чистата Енергия на Създателя, идващи от Първоизточника, не достигнали.
Космоeнергетиката в този вид, в който съществува понастоящем, няма бъдеще, поради „остаряване” и несъответствие на вибрациите й на нивото на новите квантови енергии, в които Земята потъва  постепенно.
При посвещаване от Създателя в Мастер по космоенергетика, студентът ще получи допълнително иницииране в Будистки и Магически блок , ще има достъп до Създателя и най-важното е, че с настройката ще влезне в хармония със самия Създател, а също ще получи посвещение в огромен  диапазон /около 10000/ от неналични преди това високочестотни канали.

Слънчевият блок /старото название – Будистки/ ще има функцията, заложена първоначално в него , като блок на Първобитието, Първопричината,        Първоизтичника, Първоначалото.
Блокът на Бдението /старото название – Магически/ ще носи функцията на Творението, Създаването, съвместното  творение. Целта на блока е да свързва  физическата същност с Висшия Аз.
 
Като начало нека разберем, какво е Космоенергетиката. Това направление се е появило в Индия, Счита се, че   датира от 2000 години. Счита се, че през този период методите на това учение се прилагат успешно на практика. Следва да се отбележи, че самостоятелното изучаване на тайните на Космоенергетиката, независимо от това, колко литература сте прочели по дадената тематика, не се получава, за това е необходим наставник, който вие можете да вамерите в нашия Център по Космоенергетика и духовното развитие.
Тук вие можете да се обърнете не само с цел обучение, но и за да поправите не само физическото, но и духовно духовното здраве. Това обучение не е свързано с биоенергетиката и екстрасенсориката. Най-често хората, които практикуват  Космоенергетика, се считат за народни лечители , но това е погрешно схващане.  Те са само вид проводник , а лечението на заболяванията и изцеляването на душата – енергията на космоса става след настройването на  пациента на енергийно ниво. Енергийните  информационни  потоци  на Космоса коригират  аурата на пациента, след ова става подобряване на обмяната на енергийните процеси мужду човека, Земята и по този начин в цялата Вселена. Следва да отбележим, че за Космоенергетиката е характерен  комплексният подход към излекуване на човека.
Той се базира на знанията, които нито един научен работник не провергава: човекът сам по себе си представлява микрокосмос, в който има место за енергиен обмен между него и обкръжаващата го Вселена.В Космоенергетиката съществува също понятието информационно поле, съхраняващо информация за всички съществуващи космически тела  в пространството, включително за всички етапи на еволюцията им.
Някои хора се отнасят с известно предубеждение към Космоенергетиката, предполагайки че тя е само мит. Други я свързват с нещо свръхестествено. Всъщност тя  е учението, че всички ние се явяваме микрочастици от Вселената, които взаимодействат помежду си с помощта на енергийните потоци. 


Космоенергетикът – това е човекът, който, използвайки  на практика учението за космоенергетика, става проводник на невидимите за очите ни енергийни потоци, които се отличават по вибрации и могат да повлияят върху всяка клетка в организма на човека, възстановявайки и стабилизирайки нейната работа. По време на подобни сеанси се разкриват най-фините слоеве,  а също и цялата хармония на човешкия организъм. Това дава възможност за пълно възстановяване на енергийния потенциал в относително кратко време, което води до физическо изцеление. Даденото учение подразбира също така, че на пациента му е необходимо да постигне хармония между  съзнанието и подсъзнанието, защото това е единственият начин да възстанови равновесието между себе си и окръжаващия свят.
Направените изследвания показват, че върху човека оказват влияние неговите енергийни полета, които от своя страна се състоят от следните нива: умствено, емоционално и духовно.
Ако в човека духовното ниво не е достатъчно развито, то той е склонен към негативни емоции и неговите фини материи привличат съответната енергия, вследствие на което се разрушава енергийната структура. И тъй като тя трансформира жизнената енергия, то нейното разрушаване се отразява отрицателно на физическото ниво. По този начин активизирането на биоенергийната структура  по време на лечебните сеанси се отразява благоприятно върху състоянието на здравето. 


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ВЪПРОСИ ПОСЕТЕТЕ



МАСТЕР КЛАС

Популярни публикации от този блог

ЕНЕРГИЙНО-ИНФОРМАЦИОННИ ВИРУСИ

ДВЕТЕ ТОЧКИ