ВСЛУШВАЙТЕ СЕ В СЕБЕ СИ



Стоите на прага на дълбока промяна за цялата планета и по-специално за човешкото население. Нещата водят към кризисна точка, която трябва ясно да се вижда от онези, които имат “очи да видят”. Напомняме ви, че вашата безопасност е вътре във вас и ви насърчаваме да успокоявате себе си и да се вслушвате в своята вътрешна мъдрост независимо от това, което става около вас. Ще има мнозина, които ще предлагат свои решения на “проблема”, но вие останете спокойни и пренебрегвайте предсказуемия хаос, който ще се получи в резултат от такива решения. Световните лидери се опитват да поддържат статуквото възможно най-дълго, за да избегнат паника от страна на хората и ще продължат да го правят, докато това вече стане неизбежно. Настояваме пред вас да не се паникьосвате в който и да е момент, защото ясното мислене и разумните действия са онова, към което се апелира по време на хаотичните времена, които ви предстоят. Ще направите своето пътешествие по-лесно, ако можете да запомните това, а ще послужите и като модел за онези край вас, които иначе могат да се поддадат на своя страх.
Онези от вас, които четат настоящите Послания и прилагат своите принципи във всекидневния си живот, ще бъдат от огромна помощ за тези, които едва сега започват да си дават сметка за това, че нещата в света не са съвсем както трябва и при това с всеки ден се влошават. Движението към хаоса е в ход, но се пази и ще се пази в тайна възможно най-дълго от онези, които са на власт и които искат да извлекат полза от това свое поведение. В едно от предишните Послания говорихме за последното вкопчване в ресурсите, което ще настъпи. Видели сте част от това в някои от действията на американското правителство – други правителства правят същото, доколкото могат. Онези, които разполагат с необходимата информация, за да усетят величината на онова, което е на път да излезе наяве, от известно време извършват действия, които ще им дадат още повече власт, когато нещата започнат да се разделят. Всичко това е като игра, но в този случай не всички играчи са еднакви. Мнозина изобщо нямат с какво да играят, затова състезанието ще бъде между онези, които “имат” и онези, които “нямат” ресурси, за да оцелеят по най-добрия възможен начин. Гледката няма да е добра, докато мнозина не осъзнаят доколко бедствени са нещата в действителност.
Не казваме тези неща, за да ви плашим. Бихме искали само да ви подготвим за онова, което наближава и да ви насочим как да поддържате своята житейска цел и планове. Всеки от инкарнираните сега е тук в резултат от решение на своята Свръхдуша. Всеки има роля, която трябва да изиграе в по-голямата драма, която се разгръща. На някои е отредена по-голяма видимост отколкото на останалите, но всеки е еднакво важен в контекста на цялото. Всеки от вас, които четете тези Посланият, е “играч” в тази драма – не защото имате големи материални ресурси, а защото имате голям духовен потенциал в себе си. Вие си мислите, че вашият материален свят е “реален”, защото можете да проверите неговото присъствие със своите физически сетива, но онова, което е наистина реално, е невидимо и недостъпно за физическите сетива. То е присъствието на Създателя – единственото нещо, което е реално, а вие сте индивидуализиран аспект на Създателя-в-изражение. Ние самите сме вградени в матрицата на Създателя точно толкова, колкото и вие. Всички ние използваме като източник Ума на Създателя и докато правите своето пътешествие към по-голяма осмисленост и осъзнатост по отношение на това какво е реално, вие все повече ще осъзнавате Ума на Създателя, който ви генерира, говори чрез вас, мисли чрез вас и се движи чрез вас. Всички пречиствания, през които преминавате, целят едно: да ви направят възможно най-ясни така, че Умът на Създателя да може да работи чрез вас с възможно най-слабо изкривяване.
Докато се идентифицирате със своето тяло и с това кой и какво сте, вие ще живеете в едно илюзорно чувство за реалност. Докато ако сте в състояние да изоставите своите лични предпочитания и да станете по-откъснати и неутрални, вие ще сте в състояние да се подравните по-перфектно с Ума на Създателя.
Създателят е безстрастен по отношение на Своите творения. Това твърдение влиза в пряко противоречие с вярата в един личен “Бог”, който поставя някои свои творения над другите. За Създателя всички Негови творения са еднакви и служат еднакво, за да изпълнят Неговото желание да преживее всички възможности. За онези, които чувстват, че техният път е единственият път към Бога ще кажем, че робуват на една илюзия. Създателят присъства във всички свои творения и няма нищо извън Създателя. Тези идеологически войни, които водят до това хората да се избиват помежду си, не са основани на никаква истина освен на истината, която съответните хора смятат за вярна. Това, обаче, не я прави вярна независимо от силата на индивидуалния ум. Само умът на Създателя може наистина да създаде нещо.
Тогава откъде идват тези погрешни идеи? Те възникват от взаимодействията на индивидите с тяхното обкръжение, което включва други индивиди, с които те взаимодействат. Но откъде произтичат тези взаимодействия? От Свръхдушата, която създава всяка една проекция, която се възприема като отделен индивид. Така че всичко се връща към Свръхдушите като към източника на взаимодействията и на онова, което може да бъде взето за погрешни идеи. Но ако някой проучи плодовете на тези неща, всичко се свежда до желанието на Създателя да преживее всички неща без да предпочита някои от тях пред останалите. Затова онова, което вие като индивид можете да предпочитате, не важи за всеки. То е вярно само за вас. Поради това, докато гледате как нещата се разиграват хаотично, ще трябва да съзрете онова, което е вярно за вас. То няма да важи за всеки от останалите. Предизвикателството ще бъде да не се оставите да бъдете пометени в идеите на другите за онова, което ще се случи или за това как трябва да бъдат направени нещата, а да останете пълновластни и да се вслушвате в своята вътрешна мъдрост. Това е нещо, което трлябва да се прилага непрекъснато. Остана малко време за научаване на “уроците”, както и за преповтаряне на нещата. Най-добрият начин в тези времена е да се вслушваме в себе си и да пренебрегвате всичко онова, което не е в синхрон с вашата вътрешна мъдрост. Ще има много за пренебрегване.
Обърнете внимание на това какво ЧУВСТВАТЕ в себе си. Подбирайте какво ядете, на какво се подлагате под формата на забавления и на начин, по който да прекарвате своето време. Подбирайте къде ходите, когато имате избор и правете избори, които разширяват вашето чувство на вътрешен мир и спокойствие. Ако не знаете как да успокоите бърборенето на вашия ум, открийте начини да направите това. Медитирайте редовно, ако това ще ви помогне да го направите. Вземайте топли вани. Слушайте успокояваща музика. Прекарвайте време сред природата, ако можете. Отървете се от шума по всякакъв възможен начин. Ако вече не сте го направили, отделете време, за да преразгледате своите притежания и да се отървете от всичко, което не използвате активно. Ако това са неща, които вече не ви вършат работа, дайте ги на други. Подробностите за всеки от вас ще бъдат различни, но целта е еднаква. Правете каквото е нужно за да останете спокойни във времето на хаос. Това е от жизненоважно значение.
Обръщайте внимание на малките подсказки, които се появяват в живота ви. Не се колебайте да прекъснете своите обичайни стереотипи, ако чувствате, че това е правилно. Никой не може да живее живота ви вместо вас, затова не оставяйте чуждото мнение да ви диктува как да живеете и какви избори да правите. Вашата вътрешна мъдрост ще бъде вашият най-добър приятел. Ние сме винаги с вас и често правим неща, с които да привлечем вниманието ви и да ви накараме да осъзнаете нашето присъствие. Всички ние сме част от един и същи отбор с една и съща цел – да подготвим пътя за новия свят на Тера. С оглед на това, всички вие играете своята роля в пречистването на енергиите, които ускоряват движението на планетата все по-нагоре – самите вие също се издигате в тази честота.
Погледнете към времето, което измина от последния път, когато ви говорихме. Беше преди малко повече от година – по-точно 13 месеца. Промени ли се нещо в живота ви? Гледате ли на нещата различно? Какво чувство имате за себе си в сравнение с тогава? Промените не просто стават в осезаемия свят на материалната реалност. Вътре се извършват още по-големи промени. Те засягат всеки и всяко нещо на планетата – животни, растения, дори въздуха, който дишате. Нищо не остава незасегнато от тези промени, а промените продължават да се ускоряват от тук и навътре. Съмнявате ли се в това, че се променяте? Когато се погледнете в огледалото разликата не е толкова огромна, но какво става вътре във вас е съвсем друга тема. Идеите, които са ви вълнували сякаш са изгубили своя аромат. Привидно всичко изглежда същото, но вашите взаимоотношения много са се променили.
Мнозина, ако не и повечето от хората на планетата не са се променили много осезателно през изминалата година, но тези, които са част от Операция Тера са преминали през ускорена трансформация – такава, която понякога изисква от вас много.
Е, оттук нататък нещата само ще се ускорят още повече, затова най-добрия начин, за да изпитате удобство в хода на това пътуване е да отстъпвате през цялото време и да не се съпротивлявате. Винаги, когато осъзнаете съпротива или опит да избегнете нещо, изоставете тази съпротива и се отворете, за да приемете онова, което трябва да бъде прието в тази ситуация. За да се подравните с онова, което е реално трябва да изоставите предишните си идеи за това “как е” – идеи, които сте научили от другите, които пък са ги научили от други, всички от които са със замъглено съзнание и поради това не са квалифицирани да преподават като верни тези идеи на когото и да е. Станете търсач на истината. Съществува само Създателят в изражение. Това е единствената истина. Това е нещото, което е реално.
Работете с тази идея. Когато чувствате, че във вас се издига емоционален заряд, не му се съпротивлявайте, но не го и подхранвайте. Оставете го да протече през вас без да действате от неговата позиция. Позволете си да почувствате всички емоции, но ги разпознавайте като неща, които са преходни, защото те наистина са такива.
Единствено в спокойното място вътре във вас, когато не сте повлияни от своите преходни емоции, можете да познаете и приемете Истината. В света има много шум и той пречи на хората да чуят онова, което става в тях самите. Можете да избирате в какво да се вслушате. Вслушвайте се вътре в себе си.
Ще имаме какво още да ви кажем, но засега това е всичко. Оставяме ви в мир, почитаме ви и ви благославяме.
Amen, Adony Sabayot. Ниe смe Райското Войнство.







Популярни публикации от този блог

КОСМОЕНЕРГЕТИКА ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЕНЕРГИЙНО-ИНФОРМАЦИОННИ ВИРУСИ

ДВЕТЕ ТОЧКИ