МАГНИТНИ ПАРИ БУУСТ ИНФУЗИЯ РЕЙКИ





Тази система на Рейки е предназначена за усилване и увеличаване приходите на светлинните работници,за да живеят в изобилие .Парите са необходими ,за да продължат своята работа.Всеки един може да използва тези енергии и принципи за успех.

Тази система специално е за увеличаване прихода от изобилие и пари идващ към вас от eBay,вашият Уеб Магазин ,домашен бизнес и от всяко място ,което се нуждае от вливане и бууст на парите.

Когато се фокусирате само върху проявлението на пари ,вие ограничавате каналите на изобилие ,които Вселената ви е предоставила ,както и начините по които изобилието може да дойде към вас.

Изобилието е много повече от притежаване на пари. То ще дойде при вас когато сте отворени за всичики възможности, които Вселената ви осигурява.

Нуждата и недоимъка са често следствие от вашето привързване към определен резултат или определен човек или хора осъществяващи този резултат .

Колкото по-скоро осъзнаете привързването към даден резултат ,толкова по-бързо ще освободите Бог/Духа и вашия многоизмерен мастерски екип на изобилието за сътворяване на висша форма на перфекция за вас във вашата Вселена.


Тази система също включва фокусиран лазер магнитни пари бууст инфузия ,който не отблъсква магнитните енергии наоколо,по-скоро фокусирано магнитно вливане в определена посока към която сте го насочили (вашият уеб сайт или там където имате нужда от помощ).

ПРОЧЕТЕ ОЩЕ:
 

Популярни публикации от този блог

КОСМОЕНЕРГЕТИКА ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЕНЕРГИЙНО-ИНФОРМАЦИОННИ ВИРУСИ

ДВЕТЕ ТОЧКИ