СЕЛЕСТОЕМИГРАЦИЯ

Настоящата селесторейкитехника е предназначена за тези хора, които емигрират в друга страна. Тя им помага коректно да се отпишат от своя национален екрегор и колкото е възможно по-скоро да се запишат в новия.
Обикновено емигрантът получава постоянно записване в новия нацегрегор с получаването на паспорта като гражданин на тази страна, но в близък план той все още ще се намира известно време на изпитателен срок.
ИЗПИСВАНЕ ОТ НАЦЕГРЕГОРА НА СТРАНАТА, ОТ КОЯТО ВИЕ ИЗЛИЗАТЕ като ПМЖ.
УСКОРЕНА НАТУРАЛИЗАЦИЯ /ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОСТОЯННО ЗАПИСВАНЕ/.
В ЕМИГРАЦИОННИЯ ЕГРЕГОР /егрегора на страната, в която вие пристигате като ПМЖ/.
ИНФОРМАЦИОННА ПОДДРЪЖКА НА ИЗОБРЕТАТЕЛИТЕ И ПЪРВООТКРИВАТЕЛИТЕ
/СЕЛЕСТОРЕЙКИ ОЗАРЯВАНЕ/
Не е тайна, че всички направени открития и изобретения в момента на тяхното извършване ВЕЧЕ съществуват в информационното поле на Земята. При това нещо се наблюдава „ефекта на постъпателното придвижване”, същността на който се заключава в това, че всички земни открития се извършват поетапно, по силата на задвижването на общочовешкото съзнание. По аналогичен, постъпателен начин /микро- и макро-уровен/ е устроена и цялата инфраструктура на Единното Информационно поле на Вселената – Единния Космически Разум. При това всеки макроуровен съответства на уровена на общочовешкото съзнание в мащаба на Расата.
Предлаганата селестотехника способства така, че изобретателите , мислителите, учените, водещи в търсенето на научни решения и т.н. да намерят нужната им информация в Единното Информационно Поле на Земята и Вселената чрез Рейки-Логос.

СЪТВОРЯВАНЕ НА АНГЕЛИТЕ-ПАЗИТЕЛИ
„/Най добрият подарък за близък човек – това е Ангел-Пазител!”
Като ангели-пазители, в традиционния смисъл на този термин, могат да се явяват различни същества, действащи за изпълняване на нашата еволюционно-кармична програма на живота. Те могат да са различните Небесни Учители, Владици и Извършители на Кармата и даже собствената служебна проекция на вашата Монада и Висше Аз.
Задачата на Ангела-Пазител се състои в това, да не се случва на този или на когото и да е това, което не трябва да се случва. Т.е. всички те действат в рамките, предвидени от Кармичната Програма на Живота на човека.


Наред с традиционните „охраняващи” качества, Ангелът-Пазител може да изпълнява и други качества и пълномощия. Например, функциите на способностите на духовния ръст на човека или формирането у него на Собствено Лъчисто Тяло на Света. В тази сфера ви се предоставя пълната свобода на творчество и функционалност, които вие сами ще разпределите.
Вие можете да сътворявате Ангели-Пазители само за други хора, тъй като създаването им за
Самите вас – това е нонсенс. ВИЕ можете да сътворите и подарите Ангел-Пазител на своите познати, родители, родственици, на любимия или просто на първия срещнат човек.
Доколкото сътворяването на Ангела-Пазител ще се реализира от вашето временно създадено Лъчисто Тяло, то съответно вие можете да създадето толкова, колкото ще успеете да обслужите. Въпреки всичко, това ще бъде за вас нещо като изпит, тъй като формата на Временното Лъчисто Тяло, от което се създава Ангела-Пазител се явява формат на независимо Тяло. Също така, това ще бъде реално изпитание на вашия талант в качеството на самостоятелен творец.
СЕЛЕСТОРЕЙКИТЕХНИКА НА СЪТВОРЯВАНЕ НА АНГЕЛ-ПАЗИТЕЛ:
СОТВОРЯВАНЕ НА ДИПОЛ
Диполът се явява висша форма на съществуване на Проявяване на Началото на Абсолюта във вид на обединяване и единство на Мъжкото и Женско Начало. Диполната форма на сътрудничество на началото се явява съвършена и идеална форма на самото ефективно съществуване и изпълняване на висшите задачи на Светосъзнанието. Идеалната диполна форма е основана на Любовта и нейните проявления. Висшата форма на диполизацията е това състояние, в което се Моделира Появата на Абсолюта /диполен микроабсолют/. И вашата крайна цел в диполните отношения – е постигане именно на това състояние, дори ако то е кратковременно.
Освен това, вашата космоенергийна работа многократно ще нарасне при работа в диполен формат. Технически диполът – това е обединяване на Сърцевините и Лъчистите Тела / а понякога и Монади, но ние сега няма да разглеждаме Монадическия дипол вследствие на редица нюанси, не ни позволяват все още да ви предложим такава схема/. Настоящата Селесторейкитехника ви позволява да сътворите Ситуативен Дипол /временен дипол/.
В сътворяването на Диполи винаги участва една двойка: мъж и жена. В идеалния случай между тях трябва да има Любов, но теоретически е възможно просто да се явят представители на двата пола.
ПРЕОБРАЗЯВА НЕ НА РЕЙКИ.
РЕЙКИ - ЛОГОС.
New Age Masters, април 2005г.
В последно време ситуацията около Земята, която се създава във връзка с приближаването на Квантовия Преход, сега възприема много динамичен и драматичен характер. В настоящия сайт ние ще разкажем за събития, които са се случили по Земята през 2005 година в егреголиален план.
Ние вече разказвахме в предишните сайтове, че в последно време се наблюдава опасна тенденция на засилване имунитета на космовируси и тяхната синтезна мутация. Щамовете на вълновите вируси преминават през специална обработка СВЧ с торсионни енергии, което ги прави невъзприемливи към традиционните способи на борба с тях.
От друга страна се наблюдава глобален и необратим процес на повишаване на честотата на нашия пространствено-временен континиум. Това е много важен и необходим аспект на подготовка на нашата планета към Великия Преход. В този процес има и, така казват, странични ефекти.
Един от тези ефекти, появяването на който е обусловено от сложни космически взаимодействия, се явява повишаването на уязвимостта на плана на егрегорите. В последно време са зачестили случаите на заразяване и поражение с космовируси на егрегорите, особено на националните. Проблеми също са възникнали и в егрегора Рейки.
След на смъртта и възнасянето на Микао Усуи, неговият дух е сформирал егрегора Рейки, който и управлява всички операции, извършвани от хора, имащи Рейки Посвещение. В края на 2004 – началото на 2005г. егрегорът Рейки е бил подложен на мощни космоенергийни атаки и енергоудари. Духът на Микао Усуи мъжествено е приемел всички удари върху себе си, не допускайки нито един сблъсък в работата на Рейки егрегора. Но през март 2005г., след поредното повишаване на вибрацията на витаконтиниума на Земята, егрегорът Рейки се е заразил и дестабилизирал.
Срочно е бил свикан Съветът на Йерархията на Светлината /Съветът на Двадесет и четерте/, който е взел решение за повишаване на честотата на вибрацията на Рейки егрегора и неговото превръщане в Рейки Логос. Също е бил утвърден план за първоначални действия по фактическата реанимация за дестабилизиране на егрегора Рейки.
Ние чувствахме през това време, че нещо се случва, но за известно време не можехме да разберем нищо. Но скоро Учителите ни показаха реалната картина на станалото, която ни хвърли в шок. Това, което е било с Рейки егрегора, е напомняло на 4-ти енергоблок на Чернобилската АЕЦ, веднага след аварията.
Благодарение на Духа на Микао Усуи, практически нито един човек не е забелязал, и работата на Рейки с хората е продължила в обичайния режим. Силите на егрегора са били на изхода и е било необходимо да се предприеме срочно нещо.
В качеството на междинна крачка, позволяваща да се залъже времето и да се подготвят условия за превръщане на Рейки егрегора в Рейки Логос, е изиграна от ролята на така нареченото Десетзвездно Колело.
Квинтесенцията на Десетзвездното Колело се изгражда върху частично създадената инфраструктура на Кримската Планетарна Чакра на Земята, която е Новата Галактическа Чакрама. През март 2005г. с усилията на Йерархията на Светлината и New Age Masters са били сформирани канали и подчакрами на 10 звезди КПЗЧ.
Нас ни поканиха в менталните тела на заседание на Сътлината на Галактиката, където ние се обърнахме към Звездните Логоси на споменатите по-горе Звезди, с молбата да помогнат на Егрегора Рейки.
В отговор Звездните Логоси изучиха ситуацията и взеха решение за сформиране на Новото Ситуативно Колело на Светлината, което получи название „Десетзвездно Колело».
На нас ни се падна ролята по координация на неговото образуване със Земята и по-нататъшната негова интеграция с егрегора Рейки. Доколкото времето, както се казва, ни пришпорваше, наложи се да действаме оперативно.
За работата със Звездните Логоси ние излезнахме на определеното Место на Силата в планините на Крим. . Тази работа беше проведена на 13 март 2005г. на Великденските Прошки В резултат от това Звездните Логоси на 10 Звездната Кримска Планетарна Чакра на Земята (КПЧЗ)отделиха своите висши аспекти и ги обединиха в единно Колело на Светлината. След това колелото беше интегрирано в егрегора Рейки.
Като резултат от работата, Рейки получи качествена защита и допълнителен източник на енергия през преходния период. Това обезпечи по-нататъшното нормално функциониране на Рейки по обслужването на всички хора, практикуващи Рейки на Земята. Повтаряме, всичко беше проведено така ясно, че практически никой на Земята не почувства промяната. Междувременно ситуацията беше много сложна.
Необходимо е да се отбележи, че работата с Рейки егрегора, както казват, не се е родила напразно. В течение на много години наши групи, бъдещите Рейки Мастери, телепатично общуваха и си сътрудничеха с Духа на Микао Усуии, разпространяваха тази забележителна космоенергийна практика в рамките на своите сили и способности. В резултат на такова сътрудничество стана раждането на Селестологията и превръщането на символа Антакарана във Вселенска Антакарана.
Владиките на Йерархията на Светлината са ни посветили в Своите планове по превръщането на Рейки Егрегора и сформянето на Рейки Логоса. Това е трябвало да повиши честотата на вибрацията на Рейки и да сформятРейки Логос от едновременното му разместване в Логическия План на Битието. Да напомним, че по-рано такова превръщане е станало с егрегора Крим.
С други думи, Рейки е било длъжно да се преобрази и превърне в Логос – следващата еволюционна степен в развитието на егрегорите. За Духа на Микао Усуи това би означавало Космическо Посвещение и получаване на Статут на Йерарх на Светлината. За хората, практикуващи Рейки, това би означавало подсилване на силата и канала Рейки, а също и придобиване на нови възможности.
Работата по подготовката на преобразяването на Рейки се води отдавна , нейната кулминация е била определена за есенното равноденствие, което през 2005г. се пада на 20 март. За участие в това мероприятие ни беше предписано да поемем за Красный Мак на новорожденските Красномакски Пирамиди.
Преобразяването на Рейки егрегора става точно в момент на излизане в орбитата на Земята в точката на равноденствието в 14 ч. 30 мин. по киевско време. Чрез Сърцето и НИМ Логоса ние се обединихме с Десетзвезднто Колело и Духа на Микао Усуи. След това беше даден обратен отскок и рязко повишаване на честотата на вибрацията Рейки. Най-ярката случка, всичко изчезва на егрегориален план и се възражда на Логически План, вече с ново еволюционно качество.
След това, за едно денонощие става техническо укрепване на извършваните промени на всички нива на Битието. Пускането на новото Рейки се е състояло точно след денонощие на 21 март 2005г. За това нещо ни беше предписано да излезем на неотдавна откритото место на силата на Крим, което е получило названието «Бахчисарайски Плеядински Портал».
Като резултат от проведената съвместно с Висшите Сили работа на това плато, преобразяването на Рейки е било завършено и са се засилили вибрациите и силата на всички практикуващи Рейки на Земята. След това се е състояло заседание на Съвета на Йерархиите и Микао Усуи е бил коронован в звание Йерарх. На неговата глава е била поставена Корона – символът на Йерарх на Светлината, след това той е произнесъл клетва за вярност към Делото на Светлината и Йерархиите. Всичко това е било неописуемо красиво и се е съпровождало от излиянието на вибрациите на Любовта и Благоденствието.
Впоследствие, по време на практикуването на Рейки, ние обърнахме внимание върху това, че енергията Рейки започва да тече по-новому. Така, в частност, символите на Рейки се разглеждат сега в по-дълбок обем, така че ние отбелязахме тяхното засилване и тяхното въздействие.
В този ден, 21 март 2005г. New Age Masters са провели редица други работи, предадени им от
Възнесенските Учители на Йерархията на Светлината.
Втората работа, проведена в периода на есенното равноденствие 2005г., е била свързана с така наречената «черна лупа». Тази специална програма, която йерархията на тъмнината, чрез зоната на Кристала на Земята, поразена от кармичния вирус на Грехопадението, се е внедрила в полето на Земята. През март 2005г. е станала неговата активация и вирусът започнал своята разрушителна дейност. Той отлагал ситуативни проявления на човешките негативни сблъсъци и ги усилвал , подобно на увеличително стъкло. Оттук и названието – черна лупа.
С Други думи, по вибрационния портрет той отделял хората, които, например, са правели злини на някого. Когато човек прави злини на друг човек, той го натъпква със своята нискочестотна енергия, което за неговата аура е подобно на обстрел с автомат. Ето така този вирус е прихващал тези еманации и за сметка на умно конструираната система за пречупване на енергията , многократно ги е усилвал . Като резултат, адресатът е получавал силен енергиен удар, а пространството на Земята се е наслоявало усилено негативно.
Ние дълго време не сме могли да направим нищо с него , но затова пък са ни помогнали да разработим схема за неговата ликвидация. Наложило се е да го провокират, за да се изяви сам и идентифицира и позиционира, локализира и блокира, след което да се изчисти на всеки уровен на Битието.
Другата работа на 29 март 2005г. е била свързана с изменението в Каузалната Матрица на Земята. След гибелта на Атлантида поради причини, които ние тогава не разбирахме, в Каузалната Матрица на Земята е станал някакъв срив. Неговата същност се е заключавала в това, че са били нарушени границите на някои съзвездия, установени за нашата система на реалност. Така например, Сириус е бил изведен от Съзвездието Орион и въведен в Съзвездието на Голямото Куче; Плеяди, явяващи се като отделно съзвездие, са били интегрирани в Съзвездието на Телеца. Това е изменило съчетаването на космическите енергии и схемата на вътрешно галактическия енергоинформационен обмен, в т.ч. и за Земята.
В течение на цялата Пета Раса на Йерархията на Светтлината са се подготвяли условия за реверсна операция. Нейната първа фаза е била осъществена през март 2005г.
Основната част на операцията е била изпълнена от Висшите Сили и от представители на Съзвездието на Телеца и Плеядата, но тя не е могла да бъде завършена без инкорпорирането в нея на аспекта на свободната воля и въплътените хора на Земята. С други думи , било е необходимо някой на Земята да изпълни завършителния етап на работата.
Тази част от операцията Йерархията на Светлината е поръчала на нас.
В течението на определеното време ние се подготвяхме за тази работа, както информационно, така и енергийно. Нас буквално ни натъпкваха с височайши вибрации на Логосите на тези съзвездия, а физическата нервна система, както винаги, изгаряше.
За провеждане на завършителния етап на работата, в съответствие с получените инструкции от Възнесенските Владици , за нас е било необходимо да намерим и подготвим ново место на силата в Крим. Нашият избор се установи на хълма – платото близко до планината -пирамида Казан Таш, в Бахчисарайския район. От една страна, тя се разглежда като интегрирана пирамида , която се явява само на южния склон на цялото плато . Впрочем, именно от това место се е провел втория етап на работата по преобразяване на егрегора Рейки, за който писахме по-горе.
Ние подготвихме и конфигурирахме това място на силата за работа и я проведохме на 20 март 2005г. Владиците на Кармата и Съветът на Йерархиите на Светлината (Съветът на Двадесет и Четерте) ни дадоха ситуативен достъп към светая светих Вселената – Каузалата Матрица. Съветът на Йерархиите на Светлината на нашата Галактика се състои от 24 Йерархии на различен уровен (този състав е традиционен), 6 Владици на времето и 3 Пазачи на Първоначалото ( тези длъжности не се променят в течение на целия галактически цикъл).
В резултат от промените в кауматрицата на Земята , значителна част от енергоинформационния трафик на Земя – Плеяда е бил направляван чрез Алфа Телеца – Алдебаран, което му е причинявало много силно пренатоварване . Но не е трябвало да се направи нищо и Звездният Логос е изпълнявал изправно своите нови функции, впрочем , по-често в свой ущърб . Но такава е съдбата на Висшите Сили, готови на самопожертвование заради другите.
На 20 март 2005г. е станало разединението на екстра-трафика на Алдебаран и разделянето на съзвездията Телец и Плеядата в Каузалния План на Битието. Това се е явило като едно от най-значимите събития на 2005г. на Земята и в Космоса. Ние наблюдавахме как Звездния Логос на Алдебаран буквално си е въздъхнал с облекчение. Въобще историята, свързваща тази Звезда със Земята отива в дълбокото минало на нашата планета и някога ще стане достояние наяве.
Проведената работа е направила възможно участието на Звездния Логос Алдебаран в преобразяването на Кримската Планетарна Чакра на Земята (КПЧЗ) и Новия Галактически Чакрам в Крим, а също и в работата с древния портал на Единното Начало на Атлантида, който се намира в планината Кошка в Симеиз (за тайната , която скрие тази планина, ние ще разкажем отделно).
Като резултат от работата, Йерархията на Света е решила да сформира на базата на Местото на Силата, откъдето ние провеждахме работата , нов портал на Света, който вече и така се нарича – «Кримски Плеядичедически Портал». Неговото официално откриване – активация още не се е състояло (когато стане това събитие, ние ще съобщим).

Популярни публикации от този блог

КОСМОЕНЕРГЕТИКА ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЕНЕРГИЙНО-ИНФОРМАЦИОННИ ВИРУСИ

ДВЕТЕ ТОЧКИ